Blogia
remenches dende l'aldo galligo

L'aragonés no ye luenga .cat

"La UNESCO va proclamar el 21 de març Dia Mundial de la Poesia. L’any 2007 la Institució de les Lletres Catalanes i UNESCOcat van convocar per primera vegada actes de celebració oficial de la data. Per aquest any 2008 es proposa l’edició d’un opuscle commemoratiu del Dia Mundial que contingui un poema, escollit per a l’ocasió, original en llengua catalana i traduït a diverses llengües, entre les quals l’aranès, les altres llengües oficials en territoris sota administració espanyola, les principals llengües europees i les més parlades entre els nous ciutadans catalans."

 Ta qui lo quiera leyer en 20 luengas, menos en a de yo (e me foi contento per os arturianos e araneses) asti ye:

http://www20.gencat.cat/docs/CulturaDepartament/ILC/Documents/Arxiu/Fullet.pdf

2 comentarios

Chorche -

Mientres o Gobierno d'Aragón no faga cosa por l'aragonés, ye idiota reclamar a gobiernos foranos. Somos os propios aragoneses os que chitamos mierda sobre as nuestras luengas.

Salvador -

Els aragonesos us haurieu de fer conèixer més. Contactar amb la Unesco, la Generalitat, i sobretot pressionar al Govern d'Aragó. Marcelino Iglesias que és catalanoparlant hauria de ser sensible al tema. És una gran riquesa cultural que està en perill.